14 februari
Op 14 februari vieren wij het 10 jarig bestaan van Handencentrum Turnhout en wij willen ook de nieuwe locatie aan de Parklaan 154 officieel inhuldigen door met u het glas te heffen op de toekomst.

Historie
Wat in 2011 begon in de woonkamer van Isabel Dooms is nu uitgegroeid tot een volwaardige praktijk aan de Parklaan 154 te Turnhout. Deze verhuis is een mooie bekroning op de 10 jaar die Isabel nu mensen met hand-, pols- of schouderproblemen helpt.
Inmiddels is met de laatste verhuis de derde locatie in gebruik genomen, want vanaf haar woonkamer heeft Isabel in 2012 haar inter genomen in Kerkplein 10 waar ze tot november dit jaar haar praktijk hield. Isabel is ook niet meer alleen werkzaam in de praktijk, want Tessa Marijnissen is intussen een gevestigde waarde geworden.

Feest
U bent op 14 februari van harte welkom om tussen 17.30u en 20.30u binnen te springen om onder het genot van een glas met ons mee te vieren. Wij zien u dan graag!

error: Content is protected !!