Tessa in opleiding
Tessa Marijnissen is gestart met haar handopleiding aan het Erasmus Medisch Centrum in het Nederlandse Rotterdam. Dit doet ze om zich nog verder te specialiseren in handtherapie. Naast haar opleiding blijft Tessa nog gewoon werkzaam bij Handencentrum Turnhout. Praktijkhouder Isabel Dooms volgde deze opleiding in 2007.

De opleiding
Het Erasmus MC is al heel lang een internationaal erkend centrum voor handchirurgie en handtherapie. Omdat operatie en nabehandeling heel goed samen gaan, is de handtherapie in Rotterdam sterk ontwikkeld. Handchirurgie en handtherapie vereisen een specialistische aanpak en dus ook een opleiding op hoog niveau.

De opleiding handtherapie is voor kinesitherapeuten die al ervaring hebben met handtherapie en zich verder willen verdiepen in de verschillende facetten. Het doel van de opleiding van de is de uitwisseling van ervaringen, verdieping van kennis en bedreven raken in bepaalde vaardigheden op het specifieke gebied van de handtherapie om patiënten met een handaandoeningen effectief te kunnen onderzoeken en behandelen.

 

Succes
Wij wensen Tessa heel veel succes en zijn erg blij dat zij deze stap zet naar een verdere specialisatie binnen haar vakkennis!

error: Content is protected !!