The Belgian Handtherapists
Voor de leden van The Belgian Hand Therapists organieren wij (Isabel Dooms en Veronique Bertrand) ieder jaar een grote bijeenkomst. Vorig jaar ging dit over de pols, getiteld “Wrist In Balance” waarin we dieper in gingen op veel voorkomende polsproblemen.

Anatomy Of The Hand, back to basics
Dit jaar willen we graag de kennis van de anatomie van de hand opfrissen. Daarom heeft de bijeenkomst van dit jaar de titel “Functional Anatomy Of The Hand, back to basics”.

We gaan in op de anatomie van de hand. Het is de bedoeling dat je met duidelijke anatomische inzichten en een aantal praktische tip als therapeut meteen aan de slag kan. De bijeenkomst zal doorgaan op zaterdag 17 november in Brussel en is open voor alle kinesitherapeuten en ergotherapeuten. Dus ben je een kinesitherapeut of ergotherapeut met een affiniteit voor handen?

error: Content is protected !!